Tandretning

Tandretning eller ortodonti, er en proces, der ikke kun er relevant for børn og unge. Voksne mennesker kan ligeledes have behov for tandretning, og resultaterne er på lige fod med dem, der opnås hos yngre patienter.

At få rettet tænder, har set en betydelig stigning i efterspørgsle og især blandt voksne de seneste år. Mange voksne søger også at forbedre deres tandstilling, enten af kosmetiske årsager eller for at forbedre deres tyggeevne.

Kosmetiske problemer har som sagt ofte en betydelig faktor, hvor nogle voksne har følt sig generet af deres tænder i flere år pga. ting som overlappende tænder eller måske en ujævn tandlinje. I disse tilfælde kan tandretning bidrage til, at forbedre personens selvtillid og fremme en mere attraktivt smil.

På den anden side kan tandretning også være nødvendigt for, at forbedre tyggeevnen og forhindre forkerte tandstillinger og problemer med tyggemusklerne og kæbeleddene. Tandretning kan på den måde, hjælpe med at forbedre livskvaliteten og fremme en sundere mundhygiejne, samt forbedre den generelle langtidsprognose for tænderne som helhed.

Før Invisalign
Efter Invisalign

Invisalign

Forvandl dit smil med Invisalign hos Frederikssund Tandcenter.

Er du træt af dit skæve tandsæt? Har du længe ønsket at rette dine tænder, men har været bekymret over udsigten til at bære traditionelle bøjler? Frederikssund Tandcenter er stolt af at tilbyde en moderne og diskret løsning: Invisalign-behandling.

Invisalign er en revolutionerende metode til at rette tænderne, som bruger gennemsigtige alignere i stedet for traditionelle metalbøjler. Disse alignere er skræddersyet til din mund og designet til at flytte dine tænder gradvist til den ønskede position.

Hvordan virker Invisalign? Det er en simpel proces, der involverer tre trin:

1. Mød med din Invisalign-behandler hos Frederikssund Tandcenter, og få et smugkig på, hvordan dit nye smil kunne se ud. Ved hjælp af Trios-scanneren tager vi en hurtig og præcis digital 3D-scanning af dine tænder og kortlægger en brugerdefineret behandlingsplan specielt til dig.

2. Kom i gang med at forvandle dit smil fra første fitting. Vi vil sikre, at dine alignere passer godt, besvare dine spørgsmål og fortælle dig, hvad du kan forvente.

3. Behold det Invisalign-smil, du elsker. Efter du har opnået dit ønskede smil, skal du holde det på plads. Vores retainere er skræddersyet og 30% stærkere end andre retainere.

Invisalign kan behandle en bred vifte af tandforhold, herunder tætsiddende tænder, overbid, underbid, krydsbid, tænder med stort mellemrum samt åbent bid. Så det er muligt at opnå generelt mere lige tænder med denne behandling.

Du spekulerer måske på, hvor meget en Invisalign-behandling koster. Prisen for en Invisalign-behandling fastlægges af din tandlæge ud fra dine specifikke behov, inklusive behandlingens varighed og typen af regulering, du går efter. Vi kan give dig en estimeret pris, inden du påbegynder behandlingen, og vi kan eventuelt tilbyde betalingsfinansiering. Hvor lang tid tager en Invisalign-behandling? Du kan få dit nye smil på så kort tid som 6 måneder.

Hvis du er interesseret i at lære mere om Invisalign, eller hvis du ønsker at planlægge en konsultation for at se, om det er den rette løsning for dig, så kontakt os gerne for mere info. Vores erfarne team ser frem til at guide dig gennem processen og hjælpe dig med at opnå det smil, du altid har drømt om.

Her kan du læse meget mere om Invisalign.

Dit drømmesmil venter på dig!

Book en tid

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Book en tid

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.