Om klinikken

Både som arbejdsplads og tandcenter værner vi om en respektfuld og seriøs, men også uformel omgangsform, hvor nærvær i øjenhøjde, omsorg og smil er faste ingredienser i hverdagen. Vi er overbeviste om, at dette kombineret med en høj faglighed, fokus på kvalitet og patientinformation er medvirkende årsager til, at vi kan glæde os over loyale patienter, der er kommet hos os i mange år.

Vægt på et godt arbejdsmiljø

På klinikken er vi opmærksomme på et godt arbejdsmiljø og vi blev i november 2018 af den grund portrætteret i Erhvervsmagasinet Dental.

Behandlerteamet består af to tandlæger, tre tandplejere og fire klinikassistenter, som modtager dig i moderne, lyse og hyggelige rammer i det centrale Frederikssund. Herudover er der til klinikken tilknyttet en kirurg, der varetager implantatbehandlinger og komplekse kirurgiske opgaver.

Den høje faglighed og behandlingskvalitet sikrer vi ved et omfattende efteruddannelsesprogram og løbende investeringer i moderne udstyr og apparatur.

Det er vores mission, at vores patienter altid skal føle sig i trygge hænder, være velinformerede og forvissede om, at de modtager den bedst mulige behandling. Men også, at den rådgivning de modtager er faglig velfunderet og har ét eneste sigte – at patienten kan glæde sig over et sundt og pænt tandsæt i så mange år som overhovedet muligt.

Frederikssund Tandcenter åbnede dørene i 2007, hvor tandlægerne Birgitte Knudsen og Jannet Daarbak slog deres to klinikker sammen til én stor klinik. Dengang under navnet Frederiksund Tandlæge & Implantatcenter. I udgangen af 2011 ændredes navnet til Frederikssund Tandcenter.

Book en tid

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Book en tid

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.