Om os

Cover updated stort

Velkommen til Frederikssund Tandcenter

Vi giver dig en professionel og omsorgsfuld behandling

Vores team af hjertevarme og kompetente medarbejdere står klar til at give dig den bedste behandling på en klinik baseret på høj faglighed, respekt og ærlighed – vi er hele familiens tandlæge.

Vi gør en dyd ud af at være opdaterede på de bedste behandlingsmetoder ved at følge de nyeste kurser i både ind- og udland.

Du får en behandling med mindst mulige gener for dig, der på millimeteren er tilpasset netop dine tænder. Vi leverer kroner samme dag og de er indfarvet, så de passer til dine øvrige tænder.

Vi har ét mål for øje: at give dig den bedst mulige behandling. At levere den optimale behandling giver os den største arbejdsglæde.

Skulle du have ubesvarede spørgsmål, eller fået lyst til at se klinikken, er du velkommen til at kigge forbi.

Med venlig hilsen

Birgitte Knudsen og Jannet Daarbak

Tandlæger og klinikejere

Book en tid

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Book en tid

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Anmeldelser

“Jeg haft tandlægeskræk siden folkeskolen, men har aldrig følt mig så tryg som hos jer. ”

“Der er bare altid en god stemning, varme rammer og fantastisk god behandling. Man er i de bedste hænder.”

“Jeg kan varmt anbefale Frederikssund Tandcenter. Hvor er jeg bare glad for, at I kunne reparere mine knækkede fortænder! Tak for jeres rolige og professionelle behandling. Jeg kunne gå derfra med to nye flotte fortænder.”

“Jeg vil klart anbefale Frederikssund Tandcenter. Bliver altid mødt med professionel rådgivning, og så føles det trygt og rart at komme der.”