Implantater

Det er ikke rart at miste en tand – eller hele tandsættet for den sags skyld. Udover den forringede tyggeeffekt kan man opleve manglende velvære og en negativt ændret selvopfattelse. Behandling med et eller flere tandimplantater kan forbedre din livskvalitet, og er ofte det rigtige valg ved tandtab, eller løse proteser som kan fungere dårligt.

Et implantat er en ny tandrod i titanium, der gør det muligt, at genskabe funktionen og udseendet af en eller flere mistede tænder. Den naturlige rod giver implantatet en stabil og sikker støtte til den nye tand eller protese.

Hvis man mister en tand svinder knoglen i området. Drejer det sig om flere tænder, kan det ændre hele ansigtets udseende betydeligt. Med implantater kan vi genopbygge dig med stort set samme udseende, følelse og funktion. Konceptet blev udviklet i Sverige for mere end 35 år siden, og de først indsatte implantater fungerer stadig.

Behandling
Der findes flere forskellige behandlingsmuligheder. Vi kan erstatte en enkelt tand med et implantat, flere fortænder, flere kindtænder, lave en fastsiddende bro på implantater i en hel tandløs kæbe eller en aftagelig tryklåsprotese, der sidder på implantater.

Indsættelse af implantater foregår under lokalbedøvelse og er en meget skånsom operation, som oftest opleves helt uden ubehag. De nye tænder udformes, så de passer til dine egne tænder både i farve, størrelse og form.

Kirurg
Vi har tilknyttet egen tandkirurg, Mats Gade Philipson, som udfører implantatbehandling på vores klinik.

Mats har mange års erfaring med kirurgi og implantatbehandlinger og er diplom-uddannet på Royal College of Surgeons, London.